Kino Yläri: Johnny English iskee jälleen klo 19, Mamma Mia: Here We Go Again (sing-along) klo 22

Huippuhauskat elokuvat Staalon Festeillä!

Kino Ylärissä on tarjolla taattua komediaa ja tuttuja lauluja!

Klo 19: Johnny English iskee jälleen (K7)

Rowan Atkinson palaa rooliinsa kaikkien rakastamana tunarina, salainen agentti Johnny Englishinä sarjan kolmannessa komediassa Johnny English iskee jälleen. Uusi seikkailu alkaa, kun kyberhyökkäys paljastaa kaikkien Britannian salaisten agenttien henkilöllisyydet, ja Johnny Englishistä tulee salaisen palvelun ainoa toivo. Eläkkeeltä takaisin töihin kutsuttava English syöksyy suin päin hakkerineron jäljille. Taidoiltaan erittäin köykäisen ja keinoiltaan vanhan liiton miehen on päihitettävä modernin teknologian haasteet onnistuakseen tehtävässään.

Liput: 8 euroa ja 6 euroa (opiskelijat, eläkeläiset ja lapset alle 18-v.)

Katso traileri:

 

Klo 22: Mamma Mia: Here We Go Again (S), sing-along eli laula mukana -versio

Mamma Mian sing-along -versiossa laulukohtausten tekstitys on englanniksi ja tekstin väri muuttuu karaokesta tutulla tekniikalla. Näin yleisön on helppo laulaa elokuvan tähtinäyttelijöiden kanssa pop-klassikoita. Dialogi on tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi kuten elokuvan tavallisessakin versiossa.

Valmistaudu jälleen laulamaan, tanssimaan, nauramaan ja rakastamaan!

Kokonainen vuosikymmen on kulunut siitä, kun Mamma Mia! Elokuva nousi valtavaksi menestykseksi ympäri maailmaa. Nyt kutsumme sinut takaisin maagiselle Kalokairin saarelle Kreikkaan, kokonaan uuden, ABBAn kappaleisiin pohjautuvan musikaalin pariin! Kesällä 2018 ensi-iltansa saavassa elokuvassa nähdään rooleihinsa palaava alkuperäinen näyttelijäkaarti sekä uusia nimiä

Liput: 8 euroa ja 6 euroa (opiskelijat, eläkeläiset ja lapset alle 18-v.)

Katso traileri:

Lisää uutisia