Ajankohtaista

Staalon Festit Kittilän kylänraitilla taithen ja kaupan päivinä 24.9. – 26.9.2021

Kittiläläinen paikallinen rikas kulttuuritarjonta tulee raikkaalla otteella kaikkien ulottuville perjantaistasta 24.9. sunnuntaihin 26.9.2021. Tapahtuma tuo mielenkiintoisia työpajoja, iloa, kulttuuria ja kaupankäyntiä syyskuiseen viikonloppuun – turvallisuutta ja tämänhetkisiä tapahtumanjärjestämisen ohjeita unohtamatta. Tänä vuonna Kittilän kunnan vapaa-ajanpalvelut; kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi sekä kirjasto tuottavat festien sisällön tiiviissä yhteistyössä. Mukana järjestelyissä ovat myös aikaisempien vuosien tapaan useat paikalliset toimijat.

Ohjelma elää koko ajan ja esiintymisiä julkistetaan aivan tapahtumapäivään saakka; seuraa siis ilmoittelua sivuilla www.staalonfestit.fi ja tapahtuman Facebook-sivulla www.facebook.com/staalonfestit/.

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.