Ajankohtaista

Staalon Festit Kittilän kylänraitilla taithen ja kaupan päivänä 10.10.2020

Kittiläläinen paikallinen rikas kulttuuritarjonta tulee raikkaalla otteella kaikkien ulottuville lauantaina 10.10.2020. Tapahtuma tuo mielenkiintoisia työpajoja, iloa, kulttuuria ja vilkasta kaupankäyntiä lokakuiseen viikonloppuun – turvallisuutta ja tämänhetkisiä tapahtumanjärjestämisen ohjeita unohtamatta. Tänä vuonna Kittilän kunnan vapaa-ajanpalvelut; kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi sekä kirjasto tuottavat festien sisällön tiiviissä yhteistyössä. Mukana järjestelyissä ovat myös aikaisempien vuosien tapaan useat paikalliset toimijat.

Ohjelma elää koko ajan ja esiintymisiä julkistetaan aivan tapahtumapäivään saakka; seuraa siis ilmoittelua sivuilla www.staalonfestit.fi ja tapahtuman Facebook-sivulla www.facebook.com/staalonfestit/.

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.